↑ ««ارادتمند نازنین بهاره تینا» اصلاحیه خوردهاست». یک روز بعد حجتالله ایوبی رئیس سازمان سینمایی در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه بین تهیهکنندگان سینما با مؤسسه رسانههای تصویری، توقیف «ارادتمند نازنین بهاره تینا» را تأیید کرد و گفت: «من این فیلم را ندیدم ولی همان شورایی که پروانه نمایش به خیلی فیلمهای دیگر میدادهاست به این فیلم پروانه نمایش این سایت ندادهاست. لیلی گلستان در نامهای که برای روحانی نوشت ضمن گله از فضای فرهنگی با بیان این جمله که «من به شما رأی دادم و نه به وزرا و وکلایتان، پس روی سخنم فقط با شماست و لاغیر» تلویحاً از وزیر ارشاد گله کرد و با برشماری سوء مدیریت در عرصه فرهنگ و نام بردن از این فیلم نوشت «آقای روحانی میدانم خیلی گرفتارید. » او در همین رابطه توئیت کرد: «لطیفی: در مورد فیلم آقای کاهانی جمع نظرات این است که امکان اصلاح برای این فیلم وجود ندارد. قبلا زینب موسوی اعلام کرده بود که در دوران بازداشتش ۲۵ روز در انفرادی بوده و سپس فاطمه گودرزی با حمید گودرزی چه نسبتی دارد به دو سال زندان محکومش کردند. بعدها این حکم به مدت ۵ سال تعلیق شد. Po st was generated with the help of GSA Content Gener at or D emoversi on !
چرا بهاره افشاری در فصل دوم پدرخوانده نیست
این روزنامه اصولگرا مدعی شد فیلم اخیر کاهانی با حکم حکومتی شخص آقای ایوبی مجوز ساخت گرفته و اکنون که روشنفکر پروری های دوستان شما در وزارت ارشاد تمام شده، اثر ساخته شده آنقدر سخیف و ضد فرهنگی از آب درآمده که حتی صدای سینماگران عضو شورای صدور مجوز اکران را هم درآورده و آب پاکی را بردستان همگان ریختهاند. سانسور در تمام دنیا وجود دارد. در گوشهای از مطلب با اشاره به توئیت ترانه علیدوستی آمدهاست «شورای ۹نفره مذکور به نمایندگی از کل ملت ایران نظر دادهاند»، چه متلک سخیف و بچگانهای، باید از خانم بازیگر پرسید اصولاً ملاک رأی در موضوعی چیست، رأی تمام مردم؟ ↑ «گزارشها از مجروحیت مردم در خاش بر اثر شلیک مستقیم ماموران». تصاویر». بایگانیشده از اصلی در ۲۰ سپتامبر ۲۰۱۶. بایگانیشده از اصلی در ۱۶ سپتامبر ۲۰۱۶. دو هفته پس از اظهارات جنجالی دری، رئیس سازمان سینمایی، ایوبی، اعلام کرد که اعضای شورای جدید پروانه نمایش سینمایی صبح سه شنبه اعلام خواهد شد. دو روز بعد از انتشار این مصاحبه، دری با انتشار بیانیهای ضمن دلجویی از اصغر فرهادی و عبدالرضا کاهانی با بیان اینکه «اینجانب به اصرار خبرنگار که او را مثل فرزند خود برای شنیدن نظراتم کنجکاو یافتم پاسخ میدادم چون که قرار به انتشار نه داشتیم» سعی کرد تا از فشار حاصل از این مصاحبه خارج شود.
موضوع فیلم کاهانی از طرف محمدحسین لطیفی، «له له زدن برای مردها» توسط سه بازیگر این فیلم اعلام شده بود. اتحادیه انجمنهای اسلامی (تحکیم وحدت) به عنوان نماینده جنبش دانشجویی در انتخابات ریاستجمهوری ایران (۱۳۷۶) از سید محمد خاتمی حمایت کرد و نقش مهمی در پیروزی اصلاحطلبان ایران در انتخابات داشت. دری این فیلم را یک فیلم غیراخلاقی شفاهی معرفی کرد و گفت: «کارگردانهای فیلم اولی معمولاً تحتتاثیر بازیگرهای معروف، دیالوگهایی وارد فیلمشان میشوند که بازیگر بدون در نظر گرفتن فیلمنامه گفتهاست و کارگردان قادر به جلوگیری از آن نبودهاست. فیلم کاهانی یک فیلم غیراخلاقی شفاهی است! نویسنده این گزارش در بخش دیگری از این نوشته مدعی شد که کارگردان به فیلمنامه مجوز گرفته از ارشاد پایبند نبودهاست و نوشت: «کاهانی از آن دسته فیلمسازانی است که در اجرا آنچه که در ذهنش میگذرد را میسازد». صاحبنظرانِ دیگری هم که به پیدایشِ «موجِ نو»یی در سینمای ایران باور ندارند یا فیلمهای گروهِ خاصّی از فیلمسازانِ منسوب بِدان را نمیپسندند فیلمهای بیضایی را مهم دانستهاند. دریافتشده در ۱۱ بهمن ۱۳۹۴. خبرگزاری مهر. ۲۰۲۲-۰۹-۲۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۹-۲۵. رادیو فردا. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۹-۲۵. This a rt ic le was created by GSA Content Gen erat or Demoversion!
دانشیار، عدنان (دی ۱۳۹۵).
دریافتشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۴. خبرآنلاین. ۲۰۲۰-۰۳-۰۹. دریافتشده در ۲۰۲۰-۰۳-۲۶. این صفحه آخرینبار در ۱ اوت ۲۰۲۲ ساعت ۲۰:۲۵ ویرایش شدهاست. این صفحه آخرینبار در ۲۶ آوریل ۲۰۲۳ ساعت ۱۷:۰۹ ویرایش شدهاست. این صفحه آخرینبار در ۲۲ مارس ۲۰۲۴ ساعت ۱۹:۲۲ ویرایش شدهاست. سالها جنگیدیم تا این شرایط را درست کنیم و بتوانیم موقعیتی را درست کنیم که ارشاد با اعتماد به فیلمساز، حاضر شود در ازای چند صفحه سیناپس مجوز ساخت را صادر کند. حال کارگردانهایی مثل کاهانی با ساخت فیلمی که تار و پودش غیرقابل نمایش است، اعتماد را از بین میبرند و ما را به سالهای قبل بازمیگردانند! پیش از رأی اعتماد به وی، تعدادی از نمایندگان مجلس از جمله فاطمه آلیا از نقش گودرزی در حوادث پس از انتخابات ۱۳۸۸ سخن گفتند و احتمال رأی آوری وی را پایین دانستند. کاملتر از همه: «من میدانم عدنان چه رنجی میبَرَد». دانشیار، عدنان (دی ۱۳۹۵). سینما ژورنال. ۳ تیر ۱۳۹۵. بیبیسی فارسی. ۶ تیر ۱۳۹۵. دوچهوله فارسی. ۲۴ اکتبر ۲۰۲۲.